www.fs-rs.si / Aktualno / Aktualno / Fiskalni svet je obiskala delegacija predstavnikov Mednarodnega denarnega sklada (MDS)
Objavljeno: 27. 3. 2017

Fiskalni svet je obiskala delegacija predstavnikov Mednarodnega denarnega sklada (MDS)

Novoustanovljeni Fiskalni svet je danes, 27. 3. 2017, obiskala delegacija Mednarodnega denarnega sklada (MDS), ki se mudi v Ljubljani na svojem rednem obisku v okviru posvetovanja po IV. členu statuta MDS.

S predsednikom Fiskalnega sveta, dr. Davorinom Kračunom in članom Fiskalnega sveta, mag. Tomažem Peršetom  so izmenjali mnenja in poglede na vlogo Fiskalnega sveta v Sloveniji in primerjali njegov položaj s fiskalnimi sveti v drugih državah. Dr. Kračun je pri tem poudaril, da bo Fiskalni svet zaupanja vredna institucija, ki bo temeljila na znanju in neodvisnosti. Pogovor je tekel tudi o makroekonomskem in fiskalnem položaju Slovenije.

Delegacija MDS je Fiskalnemu svet zaželela veliko uspeha pri nadaljnjem delu.

© Fiskalni svet 2017 - 2024

Ta spletna stran uporablja piškotke. - Več o piškotkih

Ime Namen Veljavnost
pll_language Piškotek si zapomni uporabnikovo izbiro jezika spletnega mesta. 1 leto
TS(...) Spletni strežnik, kjer gostuje spletno mesto Fiskalnega sveta (t. j. strežnik Ministrstva za javno upravo), za svojo polno funkcionalnost uporabnikom nastavlja sejni piškotek, katerega ime se prične s TS in nadaljuje s poljubno šestnajstiško vrednostjo [0-f], npr. ‘TS015ff37’), in je nujno potreben za zagotavljanje ustrezne ravni storitve. čas seje